1 jaar burenhulp in Welgelegen

Op 15 dec j.l. vierde het netwerk burenhulp van wijk Welgelegen haar 1e verjaardag. Precies een jaar geleden hield de eerste groep contactpersonen haar startbijeenkomst. Daar werden afspraken gemaakt over de vorm waarop burenhulp in onze wijk ingevuld zou worden. Inmiddels zijn we gegroeid naar een netwerk van 16 contactpersonen waarmee we het nieuwe jaar in gaan.

De contactpersonen kregen naast een woord van dank voor hun inspanningen als vrijwilliger ook nog een flesje wijn mee naar huis. Niet alle flessen zijn vol thuis aangekomen……..

Onze vergaderlocatie is Terstal Interieurs aan de Wagenweg. De ondernemers Paul en Annemiek zijn contactpersoon op de Wagenweg en stellen deze prachtige plek ter beschikking.

Mocht je een bijeenkomst bij willen wonen ben je altijd van harte welkom!

vlnr: John, Paul, Annemiek, Laura, Marijke, Leo, Jack en Roel

Bart Wernink overhandigd Leo zijn fles wijn.

Gerelateerd(e) project(en):