Afscheid redactieleden Annemarie Broek en Jan Dekker

Vlak voor de zomervakantie is de samenwerking tussen de wijkraad en de redactieleden Jan Dekker en Annemarie Broek beëindigd. De partijen zijn in een goede verstandhouding uiteen gegaan. Jan en Annemarie hebben zich gedurende vele jaren en tot het laatst met zeer veel toewijding en pit aan de wijkkrant en de website gewijd. De wijkraad is hen veel dank verschuldigd.

Vervanging van zo’n energiek team is dan ook vrijwel onmogelijk en er wordt naarstig nagedacht hoe de krant en de website voortgezet gaan worden. We zijn daar nog niet helemaal uit, u wordt nader geïnformeerd. De nieuwsvoorziening door de wijkraad via de website stond al enige tijd onder druk. Het afscheid van Jan Dekker als drijvende kracht zorgt voor meer achterstand. We gaan die informatie alsnog plaatsen doch dat is niet van de ene op de andere dag geregeld.

Mocht u ideeën over de wijkkrant of de website hebben nodigen we u van harte uit die aan ons kenbaar te maken, graag zelfs! Voor vragen hebben kunt u altijd contact met een wijkraadlid opnemen. Contactgegevens vindt u elders op deze site.