Zomerfeest!!

Na enige jaren van stilte hebben we het voornemen aankomende zomer een ZOMERFEEST te organiseren in het Frederikspark.

We zijn een paar jaar verder, de wereld verandert, nieuwe werkgroepen hebben het licht gezien, nieuwe initiatieven zijn gestart. Vandaar dat ook het ZOMERFEEST een iets andere vorm zal krijgen dan het traditionele Kinderfeest.

Want kunt u verwachten? Natuurlijk worden de kinderen goed verzorgd. De gebruikelijke springkussens zult u zeker weer opgesteld zien. Aan een beproefd en succesvol concept gaan we niet tornen. Maar er komt meer.

Eigenaar Wouter Meijer van Restaurant Parck heeft zijn ondersteuning toegezegd bij het opzetten van een heuse bar waar we een wijntje en een biertje kunnen gaan schenken. Ook wordt de inwendige mens niet vergeten. Kortom we gaan er een ongedwongen middag van maken. Het met afstand mooiste park van Haarlem als decor voor veel gezelligheid, een hapje en een drankje met voldoende vertier voor de jeugd. Wat dacht u van gezellig picknicken in het park?

We denken met deze nieuwe opzet niet alleen kinderen met in hun kielzog wat ouders aan te trekken, maar we richten ons nadrukkelijk op alle wijkbewoners, jong en oud. Misschien krijgt u ineens een mooi idee? Laat het ons weten!

Vanzelfsprekend valt en staat deze activiteit bij de inzet van vrijwilligers. Komt u zeker en wilt u zich wel even een uurtje inzetten zijn we daar al heel blij mee. Maar ook hebben we een klein organiserend comité nodig van een paar regelaars die zich nu alvast met de opzet van e.e.a. gaan bemoeien. De eerste vrijwilligers hebben zich al gemeld maar zeker niet voldoende. Vele handen maken licht werk!

Schrijft u zaterdag 15 augustus maar vast in de agenda en laat even iets horen als u mee wilt denken of werken!!

Roel Ebbinge

roel@hetpad.nl